your location front page ludo supreme

Ludo Shqip v1 APK for Android download

ludo real game apk

Një plumb i vetëm hidhet për të përcaktuar lëvizjen që lejon përdoruesin të luajë shenjën e tij brenda rrethit. Të gjith

Një plumb i vetëm hidhet për të përcaktuar lëvizjen që lejon përdoruesin të luajë shenjën e tij brenda rrethit. Të gjithë lojtarët duhet të marrin të gjitha 4 argumentet e tyre në shtëpi. Lojë online Ludo dhe variantet e saj janë të njohura në vende të ndryshme me emra dhe dizajne të ndryshme. Isshtë loja më e mirë familjare në të gjitha lojërat e tavolinës.
Ajo luhet midis 2 lojtarëve minimalë dhe 4 lojtarëve maksimalë. Ne kemi shtuar multiplayer si dhe një azhurnim të lojrave bordit versionin e lojrave falas lojë më të mirë ludo. Lojë Ludo yll i vërtetë është loja e lashtë, si dhe më e preferuar e të gjitha kohërave. Lojë bordi Ludo në internet është lojë zbavitëse dhe lojë gazmore për të luajtur me familjen dhe miqtë. Programi i lojës Ludu është aplikuar në të gjitha lojërat me shumë lojra moti, ato janë lojëra të reja ose lojëra online.
Luaj online me shumë lojtarë dhe bëhu mbreti i aplikacionit Ludo. Popularshtë e popullarizuar në mesin e djemve dhe vajzave të reja, por burrat dhe gratë gjithashtu duan të luajnë këtë lojë. Isshtë lojë popullore klasike ludo, tavolina e të gjitha kohërave. Luaj ludo lojë falas online kundër lojtarëve dhe miqve të tjerë provoni aftësitë tuaja në lojën e mbretit të bordit. Mjeshtri i zareve Ludo njihet gjithashtu si lojë Parcheesi dhe është i ngjashëm me një lojë tavoline spanjolle Parchís. Ludo është një nga lojërat më të mira falas online me shumë lojtarë. Aplikacioni i ri Ludo lojë në të gjitha në një yll është loja më e mirë Ludo e Shteteve të Bashkuara.
Ludo betejë lojë online është 2 ose 4 lojtar lojë Parchis bordit. Lojëra falas online që mund të luani në lojërat më të mira klasike Ludo nuk është një lojë me një lojtar të vetëm. Quhet gjithashtu si Parchisi ose Parcheesi dhe Laadhuu. Secili lojtar zgjedh njërën nga 4 ngjyrat dhe vendos 4 pjesët e asaj ngjyre në rrethin fillestar përkatës. Ju mund të bëheni super Mbreti i Ludo duke mposhtur lojtarët në internet.
Mirë se vini në lojën më të mirë Ludo Fantasy në botë. Ne të gjithë u rritëm duke luajtur këtë lojë të bukur. Paraqitja e një versioni të azhurnuar plotësisht të Ludo Shqip, një nga lojërat më të mira falas online për multiplayer. Ne po paraqesim me krenari lojën më të mirë të Ludo si dhe lojën më të mirë të bordit në internet dhe lojën më të popullarizuar dhe emocionuese ludo në SHBA. Shtëpia është e vendosur në qendër të bordit. Në këtë lojë Ludo of King Royal, secili lojtar zgjedh një ngjyrë (nga 4 ngjyra të ndryshme). Hidhet një vdes i vetëm për të përcaktuar lëvizjen.

Download APK(36.7MB)

This article comes from the Internet and does not representludo king mod apkPosition, please indicate the source for reprinting:https://www.yupeee.com/1809/ludo-shqip-v1-apk-for-android-download/

ludo tez mod apk