your location front page ludo king

Luaj Lojra: Mos u Nxeh v2.0 APK for Android download

ludo real game apk

There are hundreds of new apps released every week, 20,000+ users downloaded Luaj Lojra: Mos u Nxeh latest version on 9A

There are hundreds of new apps released every week, 20,000+ users downloaded Luaj Lojra: Mos u Nxeh latest version on 9Apps for free every week! The app has do enough to distinguish itself from its predecessor. This hot app was released on 2020-01-25. 9Apps allows you to download more apps and updated daily!
Qëllimi juaj në këtë lojë me 4 lojtarë është që të qisni të gjithë ushtarët tuaj në fushë një herë, pastaj të ngjitni lart rrugën e ngjyrës tuaj dhe më në fund të arrini në zonën në formë shigjete në mes të bordit para se kundërshtarët tuaj ta bëjnë këtë. Kur hapet loja ju do shkruani emrin tuaj (gjithashtu miqtë tuaj nëse po luani shumë veta) dhe do uleni në tavolinën virtuale për të filluar lojën. Nëse nuk keni miq për të luajtur ju do të zgjidhni robotë për ti zëvendësuar dhe do të luani kundër robotëve.
Kur të fillojë ndeshja, secilit lojtar do t’i caktohet një grup prej 4 ushtarësh në ngjyrën e kuqe, të verdhë, jeshile ose blu. Atëherë ju dhe kundërshtarët tuaj do të hidhni zaret për të bërë lëvizje të vlefshme në përputhje me rrethanat. Para se të lëvizni nëpër fushë, ushtarët tuaj duhet të hyjnë në fushë duke lëvizur në katrorin fillestar të ngjyrës suaj të shënuar me një shigjetë. Për të hedhur zaret, klikoni në butonin në ekran për ti rrokullisur, dhe nëse bie një 6, ju mund të klikoni për të lëvizur një nga ushtarët tuaj në katrorin fillestar, dhe gjithashtu do t’ju jepet një hedhje zari shtesë.
Pasi të zhvendoseni në katrorin fillestar, ushtarët tuaj mund të lëvizin nëpër tabelë sipas numrave që bien tek zaret. Vini re se ju duhet të përfundoni lëvizjet tuaja brenda afatit të caktuar kohor, siç tregohet nga kohëmatësi në ekran, ose do të humbni. Meqenëse një katror mund të mbajë vetëm 1 ushtar, nëse ushtari juaj zhvendoset në një katror të pushtuar aktualisht nga një ushtar i kundërshtarit, ai ushtar do të digjet dhe do duhet të fillojë nga fillimi përsëri. Kur ushtari juaj po arrin zonën në formë shigjete të ngjyrës suaj në mes të tabelës, kërkohet një hedhje e saktë. Mposhtni kundërshtarët tuaj tani!

Download APK(5.1MB)

This article comes from the Internet and does not representludo king mod apkPosition, please indicate the source for reprinting:https://www.yupeee.com/3388/luaj-lojra-mos-u-nxeh-v2-0-apk-for-android-download/

ludo tez mod apk